Kontakt - Toralfsan

Detaljer om min kontaktinfo oppdateres her.

Kontakt

Jeg lever av å selge tiden min. Normalt treffer du meg på kontoret mandag-fredag mellom 09.00 og 16.00, men jeg tar ofte «kontoret» med ut. Her er mine kommunikasjonskanaler, i prioritert rekkefølge.

E-post
E-post er den sikreste måten å få kontakt på. Leses daglig så sant jeg er i nærheten av et nettverk, også på reise.

Spamfilter: E-postserveren bruker et kraftig spamfilter, men alle som selv har fått e-post fra meg, skal slippe gjennom med den samme e-postadressen. Er du i tvil, be meg om bekreftelse. Jeg bruker flere e-postadresser for å sortere korrespondansen, men leser alle. Bruk den du synes passer best. Skal du sende store vedlegg (mer enn ca. 10 MB, kontakt meg først). Mine Mac-er er virusfri, og godt beskyttet mot virus og annet søppel. Jeg sjekker imidlertid ikke mot virus for andre plattformer enn Mac, og kan ikke ta ansvar for om vedlegg sendt fra andre inneholder virus for f.eks. Windows. Tekst og mediefiler jeg selv produserer er alltid virusfrie.

SMS
For korte beskjeder eller spørsmål om kontakt, send en SMS og legg gjerne igjen e-postadresse hvis du ikke har gitt meg den før. Send ikke bilder og filer med MMS, bruk e-post.

Telefon
Smartmobilen er med meg overalt, og har både telefonsvarer, e-post og andre kommunikasjonskanaler.

Du får ikke tak i meg om jeg sitter i et møte, er i begravelse, holder foredrag eller kurs, flyr i 30.000 fots høyde, snakker med en annen eller tar meg fri. Jeg pleier heller ikke snakke i telefonen mens jeg kjører bil. I blant kan jeg være opptatt hele arbeidsdagen, eller flere dager i strekk. Legg igjen beskjed på svareren, og jeg ringer deg tilbake så fort jeg kan. Send helst en SMS hvis du vil ha rask kontakt.

Pakkepost
Pakkepost er OK, men sjekk om jeg er til stede og kan ta imot hvis du sender dør-til-dør-post, og om jeg er på reise. Best er det å bruke Posten/Bring og bestille levering på nærmeste postkontor dersom budet ikke finner meg hjemme. Send meg også sporingsnummer på e-post, så kan jeg spore pakken fra mobil.

NB! Sender du meg produkter til testing, vil jeg pakke det for henting når det skal returneres, hvis ikke annet er avtalt. Legg eventuelt ved et ferdig betalt pakkepost-adressekort. Bare i unntakstilfeller returnerer jeg lånte artikler for min egen regning.

Twitter og Skype
Jeg bruker også Twitter, men jeg har for mye å gjøre til å tvitre i tide og utide. Jeg er bare tilgjengelig på Skype etter avtale. Kontakt meg om du vil kommunisere på denne måten.

Møter
Jeg møter gjerne kunder og forbindelser, når det er nødvendig. Vil du besøke meg, gjør en avtale først. Ellers er sjansen stor for at jeg er ute på jobb.

Papirpost
Vi ønsker å unngå papir som ikke er bestilt i postkassen. Hvis noe kan sendes som e-post, bruker jeg aldri papirpost, og ønsker ikke å motta papirpost hvis det kan sendes som e-post. Sender du meg papirpost, kan det gå lang tid før du får svar når jeg er på reise. Du kan også nå meg med Postens DigiPost.

Faks
Faks, røyksignaler, brevduer og semafor mottar jeg ikke lenger, send e-post med vedlegg i stedet. Jeg sender heller ikke faks, jeg bruker e-post.

Du kan også kontakte meg med kontaktskjemaet nedenfor, som går direkte til min e-postadresse (blir ikke publisert her):